(08-21-2023, 05:23 PM)Adam napisał(a): Dzien dobry,
Zgodnie z zaleceniem załozyłem konto na forum i chcialbym dowiedziec się, czy umowa zawarta z Alior Bankiem podlega pod sankcję kredytu darmowego. Przeczytałem już wiele opinii na ten temat, które były zamieszczone na innych forach, ale szczerze powiedziawszy to ciężko mi wszystko zebrać w kupę.
Czytałem przede wszystkim, że Alior Bank uznaje sankcję kredytu darmowego bez sądu. To znaczy, że w każdym przypadku Alior odpowiada pozytywnie? Moja umowa została zawarta w 2016 roku. Spłacilem ponad 50 tysiecy zł, o 10 tysiecy zlotych wiecej, niż pozyczyłem z Aliora. Niestety, ale nie zalacze umowy, bo nie wiem jak zasłonic dane osobowe.
Cześć Adam!
Dzięki, że zdecydowałeś się na założenie konta na forum Darmowy Kredyt
Obiecuję, że nie będziesz tego żałował!
Odpowiadając na Twoje pytanie napiszę, że to prawda, że Alior Bank uznaje reklamacje kredytobiorców. Niemniej nie zagwarantuję Ci, że Twoja reklamacja będzie również uznana.
Przede wszystkim musielibyśmy przeanalizować Twoją umowę kredytową. Umowę możesz nam przesłać bez anonimizacji danych (Twoje dane są u nas bezpieczne!).
Umowę możesz wysłać poprzez formularz kontaktowy na stronie Darmowy Kredyt -
kliknij tutaj!
Jeśli okaże się, że Twoja umowa kredytowa zawarta z Alior Bankiem jest wadliwa, to być może uda się załatwić sprawę bez sądu. Jeśli masz jakieś pytania - pisz śmiało, postaram się rozwiać Twoje wątpliwości dotyczące Alior Banku i sankcji kredytu darmowego.